Garantie si Retururi

Garantie

Produsele beneficieaza de garantie de 12 luni. Garantia se ofera in conditiile legi si daca au fost respectate intru totul conditiile de instalare si utilizare mentionate in certificatul de garantie si in manualul produsului furnizate odata cu produsul. Costurile transportului catre si dinspre cumparator cad in sarcina acestuia.

Pentru solutionarea eventualelor garantii va rugam sa ne contactati in prealabil telefonic, pe email la contact@incalzirescaune.ro sau completand Formularul de Contact. Dupa stabilirea procedurii de expeditie a produsului catre noi va rugam sa ambalati produsul corespunzator si sa il trimiteti la adresa pe care o sa o comunicam impreuna cu cu certificatul de garantie.

Durata maxima de solutionare a garantiilor este de circa 3 zile lucratoare. Ne dam silinta ca termenul sa fie cat mai scurt pentru a nu va priva de folosinta produselor.

Datorita faptului ca suntem producatori putem furniza piese si in perioada post-garantie fara a fi nevoie sa achizitionati un produs complet.

Retururi

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la data achizitionarii. Retururile se realizeaza doar folosind curierul Fan Courier. Pentru solutionarea retururilor va rugam sa ne contactati in prealabil telefonic, pe email la contact@incalzirescaune.ro sau completand Formularul de Contact.

Banii se vor restitui in termen de 14 zile dupa renuntarea la cumparare, intr-un cont bancar indicat de catre client, care va insoti coletul . Taxele de transport la retur sunt suportate de catre cumparator.

Suma restituita va fi integrala cu exceptia cazului cand produsul a fost instalat pe masina sau prezinta urme de uzura. Datorita modului de instalare necesar, in cazul in care produsul a fost instalat pe masina, suma restituita va fi calculata luanduse in calcul necesarul reintregirii produsului si aducerea acestuia la starea initiala. Calcularea sumei de reintregire a produsului se realizeaza dupa o inspectie realizata in momentul receptiei returului. Suma de reintregire poate varia intre 20% si 75%.