Transport si Plata

Transport

Incercam mereu sa reducem costurile de livrare si sa folosim cele mai avantajoase si sigure metode de livrare pentru clientii nostri. Avem urmatoarele metode de livrare:

1. Posta Romana : 13 ron (acoperire totala Romania)
2. Fan Courier : 28 ron (numai in reteaua curierului)

Pentru clientii din Bucuresti se poate realiza gratis livrarea in Sectorul 6. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati telefonic la 0721983413 sau pe email contact@incalzirescaune.ro.

Livrarea prin Fan Courier se realizeaza doar in reteau curierului din Romania. Nu se permite livrarea inafara retelei Fan Courier chiar si in schimbul platii suplimentare. Livrarea prin Posta Romana se realizeaza in toata Romania.

Livrarile prin Fan Courier se pot realiza fie la locatia clientului fie la sediile locale Fan Courier si dureaza circa 24-48 de ore. Livrarile prin Posta Romana se realizeaza la oficiul postal la care este arondat clientul si dureaza circa 2-5 zile lucratoare.

Plata

Avem disponibile urmatoarele metode de plata:

Ramburs

Se accepta plata ramburs atat la trimiterile prin Fan Courier cat si prin Posta Romana.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de Plata se face doar in baza facturii proforme emise de WWW.INCALZIRESCAUNE.RO, dupa confirmarea telefonica a comenzii. In cazul platii in avans, expedierea comenzii se va face numai dupa confirmarea sumei in contul nostru.