Publicat pe

Butoane Incalzire Scaune

kit incalzire scaune carbon buton luxury

Kiturile de incalzire in scaune auto AutoImprove sunt constituite din doua componente principale: elementele de incalzire in scaune din carbon si instalatia electrica ce include butoanele. In acest articol ne propunem sa prezentam gama de butoane disponibile pentru kiturile de incalzire in scaune auto carbon AutoImprove. Despre elementele de incalzire dinc arbon vom discuta intr-un articol viitor.

AutoImprove a venit in intampinarea clientilor cu o gama variata de butoane pentru kiturile de incalzire in scaune. Butoanele se diferentieaza atat prin aspect, design cat si prin numarul de trepte. Sunt in stoc butoane cu 2, 3, 5 sau 6 trepte. Mai jos vom face o prezentare a fiecarui model de buton si a modului sau de operare.

Buton incalzire scaune 2 trepte basculant

Cel mai vandut tip de kit de incalzire in scaune AutoImprove este kitul dotat cu buton cu doua trepte. Acest tip de buton este apreciat de clienti datorita faptului ca se monteaza usor si are un pret foarte accesibil. Astfel avand o forma rotunda, butonul se poate integra in orice suprafata de plastic. Pentru fixarea butonului este necesara doar realizarea unui orificiu de 19mm.

De cele mai multe ori butonul este usor de integrat in carenajul de plastic de pe laterala sezutului scaunului, fiind atat discret din punct de vedere al aspectului cat si ergonomic in operare. Butonul este de tip basculant, avand 3 pozitii (HI-OFF-LOW). Ledul colorat de pe capacul butonului va indica treapta selectata de incalzire fie prin culoarea rosie pentru treapta HI (puternic) fie verde pentru treapta LOW(incet). Cotrolul treptelor de putere este realizat prin intermediul unui releu.

Buton incalzire scaune 5 trepte tip VW potentiometru

Incalzire in scaune auto carbon 5 trepte VW

Pentru posesorii de autoturisme VW si nu numai, avem in gama butonul cu 5 trepte tip VW. Acest buton este dreptunghiular si se potriveste pe autoturismele VW Passat, Golf sau Sharan. De asemenea poate fin integrat usor in bordurile masinilor de teren si nu numai, fiind necesar doar un spatiu dreptunghiular pentru fixare. Butonul are un potentiometru cu 5 trepte de putere. Butonul are simbolurile iluminate albastru iar potentiometru rosu. Datorita faptului ca este mai ieftin decat alte alternative cu mai mult de 2 trepte, acest model este ales des de catre clientii ce isi doresc un control mai fin al puterii incalzirilor. Cotrolul puterii se realizeaza electronic in interiorul butonului.

Buton incalzire scaune 3 trepte Push Digital iluminare portocalie

incalzire scaune auto carbon 3 trepte push buton

Cea mai noua aditie in gama butoanelor este butonul cu 3 trepte de putere tip PUSH. Acest buton se distinge prin modul foarte usor si intuitiv de operare. Pentru pornire trebuie doar apasat o data si va porni direct pe treapta 3 de putere. Prin apasari repetate va trece in treapta 2 de putere, treapta 1 de putere si la a patra apasare se va opri. Butonul revine la aceeasi pozitie dupa fiecare apasare si indica treapta selectata cu ajutorul celor 3 leduri rosii de pe capac.

Datorita designului minimal modern, formei rotunde ce ii permite o instalare facila si modului de operare intuitiv acest buton este o alegere ideala. Un aspect important de mentionat este faptul ca acesta este singurul buton din gama ce revine la pozitia oprit dupa oprirea masinii. Iluminarea portocalie si modul de operare similar BMW OEM face din acest buton un candidat perfect pentru posesorii de autoturisme BMW. Controlul treptelor de putere se realizeaza prin unitatea de comanda digitala de pe cablaj (fiecare buton are unitate de comanda independenta, crescand astfel siguranta si fiabilitatea kitului).

Buton incalzire scaune 6 trepte Luxury iluminare rosie, albastra sau verde

incalzire scaune auto 6 trepte luxury buton albastru

Varful de gama este reprezentat de butonul rotativ cu 6 trepte Luxury. Acest model de buton imbina perfect aspectul, usurinta in operare si confortul oferit de cele 6 trepte. Butonul are un design unic cu insertii cromate si iluminare puternica. Datorita designului futurist, acest buton poate fi integrat in consola centrala sau plansa de bord, oferind un look similar celui OEM. Butonul se opereaza foarte usor prin rotire iar instalarea este facilitata de faptul ca este nevoie doar de o gaura rotunda. Pentru a avea o integrare cat mai aproape de echiparea OEM, butonul este disponibil atat cu iluminare rosie cat si cu iluminare albastra sau verde. Controlul treptelor de putere se realizeaza prin unitatea de comanda digitala de pe cablaj (fiecare buton are unitate de comanda independenta, crescand astfel siguranta si fiabilitatea kitului).

Controler instalatie electrica

In incheiere vom discuta cateva aspecte legate de instalatia electrica si elementele de incalzire. Diferenta intre kiturile de incalzire auto AutoImprove este data de instalatia electrica si tipul de buton. Astfel elementele de incalzire sunt identice pentru toate kiturile si ofera aceleasi performante relativ la puterea maxima de incalzire. Un element ESENTIAL al incalzirilor in scaune AutoImprove este faptul ca fiecare instalatie guverneaza un singur scaun. Acest lucru permite o durata de viata mai mare a instalatiei electrice/unitatiie electronice de control si o singuranta sporita datorita faptului ca instalatia nu este suprasolicitata. Datorita faptului ca elementele de incalzire sunt identice pentru toate modelele de kituri in cazul in care doriti sa faceti un upgrade de butoane este suficient sa cumparati instalatiile electrice cu butoane, fara a fi necesar sa schimbati si elementele din scaune.

Pentru o suita de imagini cu montajul butoanelor puteti accesa pagina Galerie.

COPYRIGHT: Continutul acestui site (articole, fotografii, descrieri, caracteristici, forma de prezentare) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site.