Publicat pe

Canal Youtube Cu Montaje Incalzire Scaune

montaj incalzire scaune auto carbon autoimprove canal youtube filme

AutoImprove vine in intampinarea necesarului de informatii referitore la montajul incalzirilor in scaune din carbon si pune la dispozitia clientilor un Canal Youtube cu Montaje Incalzire Scaune AutoImprove. Veti gasi in canal o mutitudine de filme cu instalari pe diferite autoturisme, impreuna cu informatiile necesare pentru a realiza o instalare perfecta.

Continuă să citești Canal Youtube Cu Montaje Incalzire Scaune
Publicat pe

Butoane Incalzire Scaune Auto Noi In Gama De Produse

Kiturile de incalzire in scaune auto AutoImprove sunt de acum disponibile cu noi modele de butoane. In acest articol va vom prezenta noile modele de butoane incalzire scaune auto si avantajele cu care vin. Datorita cresterii mari a numarului de modele auto si a diversificarii interioarelor, AutoImprove a venit in intampinarea clientilor cu modele de butoane ce vor permite o integrare cat mai facila si estetica.

Citeste mai departe…
Publicat pe

Tehnologie Incalzire Scaune Carbon

kit incalzire scaune auto carbon element rezistenta tehnologie

Kiturile de incalzire in scaune auto carbon AutoImprove se deosebesc de restul produselor de pe piata prin elemente de tehnologie ce le dau performante deosebite. In acest articol vom incerca sa prezentam diferentele de constructie si cum sunt afectate performantele datorita lor.

Continuă să citești Tehnologie Incalzire Scaune Carbon
Publicat pe

Butoane Incalzire Scaune

kit incalzire scaune carbon buton luxury

Kiturile de incalzire in scaune auto AutoImprove sunt constituite din doua componente principale: elementele de incalzire in scaune din carbon si instalatia electrica ce include butoanele. In acest articol ne propunem sa prezentam gama de butoane disponibile pentru kiturile de incalzire in scaune auto carbon AutoImprove. Despre elementele de incalzire dinc arbon vom discuta intr-un articol viitor.

Citeste mai departe…
Publicat pe

Incalzire Scaune Auto Carbon

incalzire scaune auto carbon autoimprove montaj

Kiturile de Incalzire in scaune auto din carbon au devenit de peste 15 ani un accesoriu foarte apreciat de catre posesorii de autoturisme. Daca in primele implementari au fost folosite elemente de incalzire bazate pe nichelina, in ultimul deceniu s-a trecut la folosirea carbonului. Marii producatori auto au descoperit avantajele folosirii fibrei de carbon in elementele de incalzire si au implementat aceasta solutie la inceput pe modelele high-end.

Odata cu cresterea pietei auto a crescut si cererea pentru echiparea masinilor cu accesorii ce nu au facut parte din dotarea standard. Nu a facut nota discordanta nici cererea pentru incalziri in scaune si astfel au fost lansate pe piata diverse tipuri de kituri. Datorita ofertei mari de pe piata vom incerca in urmatoarele randuri sa descriem si sa explicam de ce kiturile de incalzire in scaune auto din carbon AutoImprove sunt cea mai indicata alegere cand vine vorba de incalzire in scaun.

Performanta

Kiturile de incalzire scaune auto din carbon AutoImprove sunt la momentul actual cea mai performanta si siguranta varianta de incalzire de pe piata. Tehnologia fibrei de carbon permite acestor kituri sa se incalzeasca foarte repede (sub 10 secunde la atingere si 1 minut prin tapiterie), sa fie sigure (elementul de carbon este izolat intre doua straturi de material ignifug si este dotat cu termostat bimetalic) si fiabile (se stie ca fibra de carbon este unul dintre cele mai rezistente materiale inventate de om). Plasa de carbon este produsa in Japonia de Toray iar incalzirile sunt certificate E MARK si ROHS.

kit incalzire scaun auto

Elementele de incalzire AutoImprove sunt confectionate prin folosirea unui mod nou de asezare a fibrei de carbon(model W) net superior restului incalzirilor de pe piata cu model fagure/romb. Astfel, elementele confectionate cu moul model W de fibra de carbon are o putere sporita cu circa 20% fata de restul elementelor de carbon(55-60W vs 45-50W) si o mai buna uniformizare a caldurii. Elementul are incorporat un termostat de tip bimetal ce intrerupe alimentarea cu energie in momentul in care s-a atins temperatura de 54 grade Celsius la nivelul elementului (maxim 45 de grade la nivelul tapiteriei in functie de grosimea tapiteriei).

Flexibilitate si adaptabilitate

Elementul de incalzire din carbon permite taierea si perforarea fara a ii afecta performanta. Aceasta caracteristica este foarte importanta pentru a putea realiza o instalare corecta a incalzirii si pentru reasezarea tapiteriei pe aceeasi pozitie si la fel de bine. Puterea dezvoltata de incalzire o face ideala pt folosirea atat pe masinile dotate cu tapiterie de piele cat si cele dotate cu textil. Scaunele pe care se vor instala incalzirile nu vor prezenta nici o urma de interventie iar singurul lucru ce tradeaza acest lucru este buton de control.

Kiturile de incalzire in scaune AutoImprove vin echipare cu gama variata de butoane de control. Exista versiuni cu 2,3,5 sau 6 trepte de reglaj al puterii. Datorita designului diferit al butoanelor, in mod cert veti gasi o versiune ce va va multumi. Un element ESENTIAL al incalzirilor in scaune AutoImprove este faptul ca fiecare cablaj cu unitate de control si buton guverneaza un singur scaun. Acest lucru permite o durata de viata mai mare a instalatiei electrice/unitatiie electronice de control si o singuranta sporita datorita faptului ca instalatia nu este suprasolicitata.

Solutie completa

Un aspect important ce deosebeste kiturile de incalzire din carbon AutoImprove este faptul ca aceste kituri vin ca o solutie la cheie. Toate elementele necesare functionarii sunt incluse in pachet. Astfel un client va primi spre exemplu pentru un kit cu doua trepte de incalzire pentru doua scaune urmatoarele: 2 elemente de incalzire pentru fiecare scaun(sezut si spatar) – 4 in total, un cablaj cu buton pentru fiecare scaun – 2 in total. Pe langa componentele kitului va fi prezent si un manual ce va descrie in detaliu instalarea acestor kituri.

Montaj facil

Montajul elementelor de incalzire in scaune nu prezinta un grad mare de dificultate insa este de durata datorita necesitatii de a desface tapiteria de pe scaun si de reatasare a acesteia. Tapiteria se scoate prin simpla decapsare sau sectionare a inelelor de metal ce o tin atasata de cadrul scaunului iar elementul de incalzire se lipeste de buretele scaunului prin intermediul benzilor dublu adezive prezente pe elemente. Tapiteria se reataseaza la loc cu coliere de plastic iar unde este nevoie se poate perfora elementul pentru a prinde colierul.

Conexiunile electrice sunt simplu de realizat deoarece kiturile de incalzire AutoImprove au nevoie doar de conectarea la +ACC(plus accesorii/contact) si masa. Incalzirile absorb circa 4.2 Amperi si deci o siguranta de maxim 10 Amperi este suficienta.

Pentru clientii ce doresc realizarea unui montaj profesional firma noastra poate recomanda montatori profesionisti atat in Bucuresti cat si in restul tarii.

AutoImprove – Leader in incalzirea in scaune auto din carbon

Pe final de articol vom face o trecere in revista a principalelor caracteristici ce diferentieaza kiturile AutoImprove de restul kiturilor:

  • Constructie din fibra de carbon de provenienta Japonia Toray
  • Certificare E MARK si ROHS
  • Putere mare de incalzire 55-60W
  • Uniformizare a incalzirii datorita structurii tip fagure
  • Siguranta sporira datorita materialului ignifug si a termostatului bimetalic
  • Fiabilitatea in timp si posibilitatea de perforare a fibrei de carbon
  • Sistem de incalzire la cheie ce contine toate materialele necesare
  • Instalare perfecta a tapiteriei la loc pe scaune
  • Garantie 12 luni.

COPYRIGHT: Continutul acestui site (articole, fotografii, descrieri, caracteristici, forma de prezentare) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site.